Geen Tadic bij Feyenoord: 'Willen wél graag iemand met zijn kwaliteiten'

Geen Tadic bij Feyenoord: 'Willen wél graag iemand met zijn kwaliteiten'

16-07-2023 07:43
80

Feyenoord-trainer Arne Slot wil nog twee toppers in huis halen voor linksbuiten en nummer tien, maar is desondanks al zeer tevreden over zijn selectie. Hij constateert nogmaals dat de Rotterdammers al een stuk verder zijn dan een jaar geleden.

Feyenoord speelde zaterdag doelpuntloos gelijk tegen Union Sint-Gillis. "We moeten dreiging vaker omzetten in pure kansen, want dat doen we nog te weinig", constateert Slot in het Algemeen Dagblad. Mogelijk gaan Arsen Zakharyan en Lucas Ivanusec van respectievelijk Dinamo Moskou en Dinamo Zagreb daaraan bijdragen. Volgens de krant lijkt hun komst realistisch.

Slot gaf al aan dat hij hoopt dat er snel geïnvesteerd wordt, maar ziet ook nieuwe spelers op de deur kloppen. Onder anderen Newcastle United-huurling Yankuba Minteh en Leo Sauer maken een goede indruk. "In alles staan we er beter voor dan een jaar geleden", oordeelt de coach. "Neem alleen al de intensiteit waarmee we nu drie oefenduels spelen. Dat konden we vorig jaar echt niet brengen, hoor."

"En wat Yankuba en Leo betreft: het zou zomaar kunnen dat zij het de basisspelers heel lastig gaan maken. Die jongens doen het echt uitstekend. Anderzijds: de behaalde titel brengt ook weer andere verwachtingen met zich mee. Daar zullen we mee om moeten gaan", aldus Slot.

Een poging voor Dusan Tadic zit er desondanks niet in. "Nee", lacht Slot. "We willen wél graag iemand met de kwaliteiten van Tadic."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Dirk Kuyt!